Informatie voor leden

Activiteiten

De vereniging organiseert in de winter ijsactiviteiten indien er voldoende sterk natuurijs aanwezig is. Dit omvat ook een “ijsfeest” op zondag voor de leden met partner en kinderen. Tijdens dit ijsfeest zijn er prikslee wedstrijden, koppelwedstrijden, soms een vossenjacht en andere ter plekke bedachte (ludieke) activiteiten.
Tevens organiseert de vereniging in samenwerking met IJsclub “Ons Genoegen” uit Woerdense Verlaat en IJsclub “Hou Streek” uit De Hoef de “Westveense poldertocht”. Dit is een schaatstocht door de polders van Utrecht met een lengte van ongeveer 35 km.
In de winterperiode organiseert de vereniging ook een aantal (meestal zes) klaverjasavonden voor de leden.
In de zomerperiode wordt er ook een activiteit georganiseerd. De laatste jaren is dat een fietstocht voor leden, inclusief partner en kinderen, met na afloop een lekkere barbecue.

De contributie is vastgesteld op 5,- euro per jaar.

IJsclub Juliana
p/a secretaris Ria Blok-Hoogerwerf